Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Ελληνικό patch 0.96 για τo Monkey Island 1 (SE και classic) με υποστήριξη της έκδοσης GOG

Το Beta ΙΙ Patch 0.96 της μετάφρασης για την Special Edition και Classic Original (CD Version) πλέον υποστηρίζει και την έκδοση που διανέμεται από το GOG κατάστημα. Επίσης έχει δοκιμαστεί και λειτουργεί σωστά σε Windows 10 x64 (και η προηγούμενη έκδοση του patch, η 0.95, λειτουργεί σε Windows 10).

Το νέο patch δεν περιέχει άλλες ενημερώσεις στην ελληνική μετάφραση. Μόνο η υποστήριξη της GOG έκδοσης έχει προστεθεί.

Το κατεβάζετε από εδώ:
Όπως και πριν, ισχύουν οι ίδιες σημειώσεις:
  • Πριν εγκαταστήσετε το patch βεβαιωθείτε ότι ξέρετε τί σημαίνει beta έκδοση. H Beta έκδοση είναι δοκιμαστική, μπορεί να έχει προβλήματα και μπορεί να μη λειτουργεί καθόλου στο PC σας.
  • Καθώς ο σκοπός της Beta είναι η δοκιμή της μετάφρασης, περιμένω εποικοδομητικό feedback (παρατηρήσεις) από όποιον τη δοκιμάσει. Με ενδιαφέρουν κυρίως λάθη συντακτικά, γραμματικά, λογικά, λάθη μετάφρασης, ασυμβατότητα με εκδόσεις και προβλήματα στην εφαρμογή του patch. Για περισσότερα, ρίξτε μια ματιά στο συνοδευτικό pdf (που εγκαθίσταται επίσης μαζί με το Patch στον φάκελο του παιχνιδιού).
  • Για το MI: SE θα χρειαστεί να ξεκινήσετε το παιχνίδι τουλάχιστον μια φορά πριν εγκαταστήσετε το Patch. Επίσης, δεν πρέπει να έχετε πειράξει αρχεία από το φάκελο εγκατάστασης του παιχνιδιού.
  • To patch για το MI: SE είναι *θεωρητικά* συμβατό με τις εκδόσεις για Steam, GOG και τη retail έκδοση PC DVD (πχ Monkey Island: Special Edition Collection) και έχει δοκιμαστεί σε Windows XP, Win7 x64 και Win10 x64.
  • Αν στην retail έκδοση PC DVD "Monkey Island: Special Edition Collection" δεν βλέπετε ελληνικά μετά την εφαρμογή του patch, θα χρειαστεί να θέσετε από τον launcher του παιχνιδιού τη γλώσσα σε Γαλλικά!
  • Μη ζητάτε συμβατότητα με πειρατικές εκδόσεις.
Η συζήτηση για την ελληνική μετάφραση του παιχνιδιού γίνεται κυρίως στο σχετικό topic του insomnia.gr.

2 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε!
    Το έβαλα στην έκδοση (The secret of monkey island SE) του Steam και παίζει μια χαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχω το Monkey Island: SE σε dvd αυθεντικο και μου βγαζει σφαλμα: Η τρεχουσα εγκατασταση του παιχνιδιου δεν επιτρεπει την εφαρμογη του ελληνικου patch! Η εγκατασταση θα ματαιωθει...

    Καμια βοηθεια?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή